Pasztet z jagnięciną 300 g bez konserwantów wyprodukowany w Polsce
Opis
PASZTET Z JAGNIĘCINĄ BEZ KONSERWANTÓW
Składniki: mięso drobiowe z podrobami 38%, mięso jagnięce, mięso wieprzowe, podroby wieprzowe, bułka tarta, rosół, sól oraz przyprawy naturalne. Może zawierać śladowe ilości drożdży. Zawiera gluten.
BEZ KONSERWANTÓW
Kraj pochodzenia mięsa – POLSKA.
Przechowywać w temp. 0°C-18°C
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Najlepiej spożyć w ciągu półtora roku od daty produkcji.
Zawartość netto: 300 g
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 171 kcal |
Tłuszcz | 7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g |
Węglowodany | 9,8 g |
w tym cukry | 1,9 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 12 g |
Sól | 2,88 g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne) po weryfikacji czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.