
PIERŚ Z INDYKA W SOSIE WINEGRET





Opis
KONSERWA PIERŚ Z INDYKA W SOSIE WINEGRET to delikatne mięso zalane jeszcze bardziej delikatnym sosem winegret. Skład sosu to tylko olej rzepakowy, ocet oraz przyprawy i dzięki temu mięso jest tak delikatne. Jako sposób podania polecamy sałatkę nicejską, tylko tuńczyka zastąpcie naszym indykiem w sosie winegret - spróbujcie a nie pożałujecie!
Składniki: pierś z indyka 81%, sos winegret 19% (olej rzepakowy rafinowany 72%, ocet 27%, pieprz i sól).
BEZ KONSERWANTÓW, BEZ GLUTENU, BEZ GMO
Wyprodukowano w Polsce.
Przechowywać w temp. 5°C-25°C
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Zawartość netto: 160 g a po odsączeniu 100 g.
Najlepiej spożyć w ciągu trzech lat od daty produkcji.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 238 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,3 g |
Węglowodany | < 0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 19 g |
Sól | 1,9 g |
Zawartość netto: 160 g