Produkt dnia
KONSERWA DROBIOWO-WIEPRZOWA "WEK PRZETRWANIA"
KONSERWA DROBIOWO-WIEPRZOWA "WEK PRZETRWANIA"
18,69 zł 17,50 zł
szt.
WEK DROBIOWY
WEK DROBIOWY
18,79 zł 17,99 zł
szt.
KUCHENKA TURYSTYCZNA GAZOWA
KUCHENKA TURYSTYCZNA GAZOWA
119,99 zł 109,99 zł
szt.
BROKUŁ - KIEŁKI EKOLOGICZNE
BROKUŁ - KIEŁKI EKOLOGICZNE
6,89 zł
szt.
KAPUSTA CZERWONA - KIEŁKI EKOLOGICZNE
KAPUSTA CZERWONA - KIEŁKI EKOLOGICZNE
6,89 zł 5,99 zł
szt.
RZODKIEWKA - KIEŁKI EKOLOGICZNE
RZODKIEWKA - KIEŁKI EKOLOGICZNE
6,89 zł 5,99 zł
szt.
PATELNIA STALOWA średnica 20 cm
PATELNIA STALOWA średnica 20 cm
42,96 zł
szt.
MALWA
MALWA
6,98 zł
szt.
OLEJ Z PESTEK Z DYNI
OLEJ Z PESTEK Z DYNI
43,67 zł
szt.
SZYNKA WIEPRZOWA WĘDZONA
SZYNKA WIEPRZOWA WĘDZONA
38,66 zł
WYRÓB KONSERW W SŁOIKACH I PUSZKACH
WYRÓB KONSERW W SŁOIKACH I PUSZKACH
64,99 zł 59,99 zł
szt.
DMSO
DMSO
40,00 zł
szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

PATELNIA STALOWA średnica 28 cm

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 51,27 zł 51.27
ilość szt.
Zyskujesz 2 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 3.15444
Kod produktu: patelnia 28 cm

Opis

Stalowa patelnia tzw. "cygańska patelnia" o średnicy 28 cm wyprodukowana w Polsce w spółdzielni inwalidów Spinwar w Białymstoku. Patelnia nie posiada TEFLONU ani innej powłoki, dzięki czemu może być używana przez długie lata bez obawy, że drobiny powłoki teflonowej dostaną się do naszego organizmu. Patelnia nadaje się do każdej kuchenki tj. gazowej, ceramicznej czy indukcyjnej. 

UWAGA: Patelnia stalowa wymaga specjalnego traktowania. Nie można zostawić jej mokrej, ponieważ nie ma żadnej powłoki ochronnej a kontakt stali z wodą powoduje powstanie rdzy. To jest naturalna cecha stali. 

Po otrzymaniu patelni bardzo prosimy o stosowanie się do zaleceń producenta, które umieszczone są na rączce. Producent zabezpiecza patelnie specjalnym tłuszczem, który należy umyć a patelnię dokładnie wysuszyć. Następnie należy na niej mocno wysmażyć skórki (lub plasterki) ziemniaków obficie posypanych solą w oleju lub innym tłuszczu przez około 15-30 minut. Po ostudzeniu wylać zawartość i wytrzeć patelnię papierowym ręcznikiem. Należy unikać smażenia kwaśnych potraw i podlewania wodą. Po każdym użyciu należy patelnię wysuszyć i natłuścić olejem roślinnym (rzepakowym, słonecznikowym lub oliwą). 

W ofercie  również patelnia mniejsza o średnicy 20 cm.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne) po weryfikacji czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl