Bezpieczne zakupy
  • Różne formy płatności
  • Gwarantowany zwrot pieniędzy (10 dni na zwrot towaru)
  • Szyfrowane dane i transakcje
Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do
Nowość
Promocja

KONSERWY DROBIOWE

Polska konserwa z gęsi 300 g bez konserwantów

Polska konserwa z gęsi 300 g bez konserwantów
Polska konserwa z gęsi 300 g bez konserwantów

DOSTAWA SPODZIEWANA W DRUGIEJ POŁOWIE LISTOPADA 2024 

KONSERWA Z GĘSI 

Składniki: Mięso z gęsi 75%, mięso drobiowe 24%, przyprawy naturalne, sól

Zawartość netto: 300 g

BEZ KONSERWANTÓW

Wyprodukowano w Polsce.

Przechowywać w temp. od +5 do + 25℃

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Zawartość netto: 300 g

Najlepiej spożyć w ciągu 18 miesięcy od daty produkcji.

Dostępność: brak towaru

Cena:

30,78 zł

Polska konserwa z kaczki 300 g bez konserwantów

Polska konserwa z kaczki 300 g bez konserwantów
Polska konserwa z kaczki 300 g bez konserwantów

DOSTAWA SPODZIEWANA W DRUGIEJ POŁOWIE LISTOPADA 2024 

 

KONSERWA Z KACZKI BEZ KONSERWANTÓW

Składniki: Mięso z kaczki 81%, mięso drobiowe 18%, przyprawy naturalna, sól

Zawartość netto: 300 g

BEZ KONSERWANTÓW

Wyprodukowano w Polsce.

Przechowywać w temp. od +5 do + 25℃

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Zawartość netto: 300 g

Najlepiej spożyć w ciągu 18 miesięcy od daty produkcji.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

23,20 zł

szt.

Polska konserwa z indyka 300 g bez konserwantów

Polska konserwa z indyka 300 g bez konserwantów
Polska konserwa z indyka 300 g bez konserwantów

KONSERWA Z INDYKA STERLIZOWANA, BEZ KONSERWANTÓW

Składniki: mięso z indyka 99%, przyprawy naturalne.

Zawartość netto: 300 g

BEZ KONSERWANTÓW

Wyprodukowano w Polsce.

Przechowywać w temp. 0°C-20°C

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Najlepiej spożyć w ciągu półtora roku od daty produkcji.

Zawartość netto: 300 g

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

19,99 zł

szt.

Polska konserwa z kurczaka 300 g bez konserwantów

Polska konserwa z kurczaka 300 g bez konserwantów
Polska konserwa z kurczaka 300 g bez konserwantów

KONSERWA DROBIOWA STERLIZOWANA, BEZ KONSERWANTÓW

Składniki: Filet z piersi kurczaka 100%, sól, pieprz.

Zawartość netto: 300 g

BEZ KONSERWANTÓW

Wyprodukowano w Polsce.

Przechowywać w temp. od +0 do + 20℃

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Najlepiej spożyć w ciągu półtora roku od daty produkcji.

Zawartość netto: 300 g

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

17,79 zł

szt.

Zestaw degustacyjny Adolfa Kudlińskiego

Zestaw degustacyjny Adolfa Kudlińskiego
Zestaw degustacyjny Adolfa Kudlińskiego

Zestaw degustacyjny Adolfa Kudlińskiego składający się z 4 konserw bez chemii i bez konserwantów: WEK PRZETRWANIA (wieprzowo-drobiowa), WEK DROBIOWY (pierś z kurczaka), WEK MIESZANY (drobiowo-wieprzowo-wołowa) i WEK Z INDYKA (mięso z indyka).

1. WEK PRZETRWANIA to konserwa wieprzowo-drobiowa, sterylizowana, bez konserwantów. Waga netto 300 g
Składniki: Mięso wieprzowe 70%, mięso drobiowe 30%, sól, przyprawy naturalne.

2. WEK DROBIOWY to konserwa z piersi kurczaka, sterylizowana, bez konserwantów. Waga netto 300 g
Składniki: Filet z piersi kurczaka 100%, sól, pieprz.

3. WEK MIESZANY to konserwa drobiowo-wieprzowo-wołowa sterylizowana. Waga netto 300 g
Składniki: Mięso z kurczaka 66%, mięso wieprzowe 20%, mięso wołowe 12%, sól, pieprz.

4. WEK Z INDYKA to konserwa z mięsa indyka, sterylizowana, bez konserwantów. Waga netto 300 g
Składniki: mięso z indyka 99%, przyprawy naturalne.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

73,00 zł

szt.
Blog wpisy
Bardzo dziękujemy za wsparcie po stracie Pana Adolfa i odpowiadając na liczne pytania informujemy, że sklep nie przestaje działać. W dalszym ciągu będą Państwo mogli dokonywać u nas zakupów. Przepraszamy za utrudnienia.
Zioła: jak zbierać, przygotowywać i wykorzystywać różne części roślin dla zdrowia

Zioła mają długą tradycję w medycynie naturalnej i kuchni. W zależności od gatunku i przeznaczenia, zbieramy różne części roślin – kwiaty, liście, ziele (cała część nadziemna), korzenie lub korę – a każda z nich wymaga specyficznych metod zbioru i przygotowania. Poniżej najpopularniejsze części roślin, które można zbierać oraz sposoby ich przetwarzania, by móc korzystać z ich właściwości zdrowotnych.

 

Problemy z jelitami...to może być SIBO

Czy macie często problemy gastryczne, polegające na wzdętym brzuchu, długotrwałych biegunkach czy zaparciach (lub na przemian jedno z drugim), bólu w jamie brzusznej i zwiększonej ilości produkowanych gazów? Jeśli objawy te z różną intensywnością trwają kilka tygodni, czy miesięcy, to być może dolega Wam SIBO

Co to jest SIBO? Jest to przerost bakterii w jelicie cienkim, czyli po angielsku small intestinal bacterial overgrowth. 

Pszenica, gluten i gliadyna

O tym, że mąką pszenna, zwłaszcza typu 450 czy 500 jest dla naszego zdrowia niezbyt wartościowa, ze względu na mała ilość składników odżywczych możecie dowiedzieć się z poprzedniego wpisu. Jednak jest jeszcze jedna ważna rzecz w pszenicy, na którą warto zwrócić uwagę, a dokładniej chodzi o białka zawarte w ziarnie. Otóż około 95% różnych białek występujących w pszenicy wywodzą się bezpośrednio z pierwotnych odmian tego zboża, jednak 5% białek to już całkiem nowe formy wyhodowane w nowych odmianach pszenicy, które nie mają swoich odpowiedników w naturze. 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl